Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Valverde: “Nyugodt vagyok Messi miatt!”

A szombat esti Sevilla – FC Barcelona (kezdés: 20:45)  bajnoki találkozó előtt Ernesto Valverde megosztott pár gondolatot a válogatott szünet alatt nem futballozó Lionel Messi egészségi állapota kapcsán.

(Kép: Sports Illustrated)

“Nem tudunk most még sokat a játékosok fizikai kondícióiról, így azt se tudom pontosan, hogy van Messi vagy ter Stegen. A csütörtöki tesztek után azonban már okosabbak leszünk.” – Idézi Valverdét a Barca hivatalos honlapja.

A katalánok trénere elmondta, különösebben nem is aggódik Messi állapota miatt. “Nyugodt vagyok, hiszen Messi legutóbb mikor játszott, az Athletic Bilbao elleni meccs után még jól volt. Reméljük most sem lesz semmilyen problémája.” – Tette még hozzá Valverde, aki a szezon hátralévő része kapcsán egy rövidebb eszmefuttatásba kezdett: “A következő hónapban mindhárom sorozatban játszani fogunk. lőbb persze fel kell Emérnünk a játékosainkat, hogy milyen állapotban tértek vissza a válogatottjuktól. Nagyon fontos meccs vár ránk, már most hétvégén a Sevilla ellen, ahol a három pont megszerzése döntő jelentőségű lehet a számunkra!”