Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Ez a legrosszabb csapat, amelyet valaha edzettem”

Ritkán hallani ilyet edzőtől, de Paco Jemez most nagyon kiakadt. A spanyol bajnokságban szereplő Las Palmas vezetőedzője egy interjúban dühösen nyilatkozott a kanári-szigeteki csapatról. 

1515610099_832332_1515610165_noticia_normal

Forrás: AS

Nagyon gyenge szezont fut a Las Palmas, és egyre valószínűbb, hogy a következő idényt már nem a spanyol első osztályban kezdik meg. Paco Jemez 2017 decemberében vette át a csapat irányítását, de ő sem tudta kivezetni őket a gödörből. Legutóbbi 7 meccsükből egyet sem tudtak megnyerni, és 6 ponttal vannak lemaradva a bennmaradást jelentő helytől. Ma este a Real Madridot fogadják a ligában, és habár tartalékosan fognak felállni a királyiak, így is nehéz lesz akár egy pontot is szerezniük ellenük.

Jemez a Mundo Deportivónak adott interjújában elég kemény véleményt fogalmazott meg, bár vállalja a felelősséget a rossz teljesítményért.

“Ez a legrosszabb csapat, amelyet valaha edzettem. A felelősség 95 százaléka viszont az enyém, mert minden bizonnyal nem tudom megfelelően kommunikálni a játékosaim felé a kéréseimet, és az üzeneteimet. Szombaton a Real Madrid ellen játszunk, Zidane pedig egy olyan csapatot fog pályára küldeni, akik nyerni akarnak, így ez egy kemény feladat lesz számunkra. A Barcelona ellen sem gondolta senki, hogy el tudunk hozni egy pontot, szóval itt is bármi megtörténhet.”

A Las Palmas – Real Madrid spanyol bajnoki mérkőzés ma este, 18:30-kor kezdődik.