Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“A fiúk ma a vérüket és a szívüket is képesek voltak a pályán hagyni“

Mint, arról beszámoltunk a dunaszerdahelyi DAC fantasztikus közönsége előtt aratott szenzációs győzelmet a listavezető Nagyszombat ellen, ezzel közel három év után győzték le a kerületi riválist a csallóköziek.

17643

A mérkőzést követően a DAC olasz menedzsere Marco Rossi is elégedetten értékelte a látottakat a sajtó képviselői előtt a mérkőzés után. A találkozón a magyar játékosok közül Kalmár Zsolt végig a pályán volt és kulcsszerepet vállalt a nagyon fontos három pont megszerzésében, míg  Vida Kristopher ugyan csak a végén állt be Pačinda helyére, de a kevés idő alatt is több jó megmozdulása is volt a magyar játékosnak, közel is járt a gólhoz.

„Minden alkalommal, amikor a Nagyszombat ellen játszunk, részletek döntenek a meccsről. Ma nagyon harcos és kiegyenlített volt játék, úgy érzem, megérdemelt győzelmet arattunk. Šatka mellett ma Ljubičićcsel és Černákkal sem számolhattam, de mindig úgy készülünk, hogy ha hiányzik is valaki, a pályára lépők pótolni tudják őket. Ezt gyakoroljuk az edzéseken is, és a fiúk ma is megmutatták, hogy a vérüket és a szívüket is képesek voltak a pályán hagyni. Čmelík a sérülését követően egy pillanatra elvesztette az eszméletét. Érdekesnek tartom, hogy míg mi szinte minden szabálytalanság után sárgát kaptunk, addig ez fordítva nem működött. A Spartak és a Slovan ellen ez általában így működik. Olaszként is jól látom, amit látok.” – nyilatkozta a DAC olasz menedzsere

Győzelmének köszönhetően a csallóközi együttes továbbra is versenyben van a nemzetközi kupaindulást jelentő helyezésekért. A következő fordulóban szintén vasárnap délután 15.20-kor lépnek pályára Rossi védencei Csák Máté vára alatt a Trencsén otthonában.