Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: Kanadában győzött a Los Angeles-i klub! – videóval

Az MLS hétvégi fordulója ma hajnalban elrajtolt, azaz a tengerentúli profiligában már két meccset meg is rendeztek a hétvégi programból. Előbb az Orlando aratott idegenbeli sikert, majd később az újonc Los Angeles FC is vendégként győzött, méghozzá Kanadában!

IMG_20180414_090515Vancouverben ünnepelhettek a Los Angeles FC jazekosai! (forrás: twitter.com/LAFC)

Magyar idő szerint mára virradó hajnalban kezdetét vette az MLS, vagyis az észak-amerikai profiliga hétvégi fordulója.

Ma elsőként a Philadelphiai Union – Orlando City párharcra került sor. A vendégek ugyan nem alakítottak ki annyi helyzetet, mint a hazai csapat, de a szünet előtti hajrában mégis eldöntötte az Orlando a meccset! Előbb, a 38. percben Dwyer volt eredményes (0-1), majd a 45. minutumban Mueller is delir a góllövőlistára (0-2)! Ezzel tehát el is dőlt a mérkőzés miatt, ugyanis a folytatásban már gól nem esett, a hazaiak pedig hajtottak, míg a győztes csapat már kaput sem talált a szünet után, de erre már nem is volt szükség a győzelemhez.

MLS, alapszakasz
Philadelphia Union – Orlando City • 0-2 (0-2)
Helyszín: Talen Energy Stadium, Chester – 16.032 néző
Gólszerzők: -, ill. Dwyer (38.), Mueller (45.)

VIDEÓ HAMAROSAN!


A fenti meccset követően az újonc Los Angeles FC lépett pályára a kanadai Vancouver Whitecaps otthonában. A vendégek legutóbb is idegenben szerepeltek, amikor is méretes pofonba szaladtak bele az Atlanta otthonában (5-0). Most viszont nem így lett, a kaliforniai csapat ugyanis veszélyesen játszott, melynek idővel meg is lett az eredménye! A szünetig nem estek gólok, de utána kettőt is láthatott a publikum. Az 59. minitumban a vendégek szereztek előnyt Vela révén, aki magyszer (0-1), majd a 70. percben Rossi is betalált (0-2), a gólpasszt pedig másodjára is Urena szolgáltatta! Ezzel lényegében el is dőlt a bajnoki, a Los Angeles FC pedig az általa most legyőzött Vancouver nyakán van a tabellán a Nyugati Főcsoportban, ahol az ezúttal győzni tudó gárda egy ponttal lemaradva a kanadaiaktól 9 egyseggel áll a 3. helyen 5 bajnoki után úgy, hogy a Whitecaps már 7 meccsen túl van!

Vancouver Whitecaps – Los Angeles FC • 0-2 (0-0)
Helyszín: BC Place, Vancouver – 22.120 néző
Gólszerzők: – , ill. Vela (59.), Rossi (70.)

VIDEÓ HAMAROSAN!

Nagy Dávid