Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nagy árat fizethet az Inter az újabb botlásért – videóval

Az Atalanta nem számított arra, hogy a SPAL ekkora falat lesz, és csak egy döntetlenre fogja futni. A múlt héten meglepő vereséget szenvedett az Inter, így ma muszáj nyerniük ha a dobogón szeretnének végezni.

Ma senkinek sem ment a gólszerzés (Fotó: twitter. com)

1. félidő: Az Atalanta kezdte jobban a mérkőzést, már az 5. percben gólhelyzetbe kerültek. Negyedórával később Barrow lövése okozott problémát Handanovicnak. A 32. percben óriási helyzetváltás alakult ki, előbb Barrow fejese okozott gondot, utána Perisic léc alá tartó lövését védte Berisha. Perisic nevéhez fűződik az első játékrész legnagyobb helyzete. A 43. minutumban gyorsaságát kihasználva elviharzott a védő mellett, ám a lövése nem találta el a kaput.

2. félidő: A második félidő elején is a hazaiak domináltak. Néha-néha az Internek is adódtak lehetőségei, azonban ezek elég aprók voltak. Icardi vagy akár Rafinha is betalálhatott volna, de a pontos befejezés mindig elmaradt. A 86. percben Perisic fejese okozott nem túl nagy aggodalmat. A hosszabbításban nem történt sok minden, így a Torino elleni vereség után, nem tudott javítani Spalletti csapata.

Atalanta – Inter 0-0 (0-0)
Helyszín: Stadio Atleti Azzurri d’Italia; Vezette: Daniele Doveri
Gólszerzők: – ill. –
Sárga: Toloi (37.), Caldara (62.), Masiello (82.) – ill. – Miranda (32.), Valero (55.), Mancini (91.)
Kiállítás: – ill. –

Atalanta: Berisha  Toloi, Caldara, Masiello  Hateboer, de Roon, Freuler, Gosens (Castagne 80.), Cristante (Mancini 85.)  Barrow (Cornelius 46.), Gomez. Vezetőedző: Gian Piero Gasperini

Inter: Handanonvic  D’Ambrosio, Skriniar, Miranda, Santon (Karamoh 90.)  Gagliardini, Borja Valero, Cancelo, Rafinha (Éder 72.), Perisic  Icardi. Vezetőedző: Luciano Spalletti

A mérkőzés összefoglalója:

https://youtu.be/BZ6-IwrnJC0

Cagliari – Udinese

La festa del Cagliari. Getty ImagesNagy volt az öröm a kispadnál (Fotó: gazzetta.it)

Nem kezdődött jól a találkozó a Cagliari szempontjából, hiszen a 10. percben egy gyönyörű kontra végén Lasagna talált a kapujukba (0-1). Nem kellett sokáig szomorkodnia a hazai publikumnak. A 21. percben Cigarini szabadrúgása kapufát ért, azonban a kipattanót Pavoletti fejelte a hálóba (1-1). Egészen a 84. minutumig nem esett gól, de aztán jött egy hazai szöglet, amit Ceppitelli bólintott a kapuba (2-1). A mérkőzést szinte végig a Cagliari uralta, így megérdemelten nyertek.

Genoa – Crotone

Nehezen, de azért csak meglett a győzelem (Fotó. twitter.com)

A Genoa kezdte jobban a találkozót. A rengeteg szöglet után a vezetést megszerezték a hazaiak. Medeiros beívelését Bessa bólintotta a kapuba (1-0). A második játékrészben hiába irányított a Crotone, gólt nem sikerült szerezniük. Ezzel a vereséggel kieső helyen maradt a Crotone.

Chievo – Torino

Nem hozott gólt a nagy küzdelem (Fotó: twitter.com)

Ansaldi bizonyult a legveszélyesebbnek az első tizenöt percben, de gólt nem tudott szerezni. Az idő előrehaladtával a Torino maradt támadóbb. A második félidőben Bani fejesét kellett kitornáznia Sirigunak. A 88. perctől már nem kellett tartania a vendégek kapusának Banitól, mivel a bíró kiállította őt. A döntetlen után nem lehet nyugodt a Chievo.

Mihók Richárd