Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hazai pályán győzött a Villarreal – videóval

A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) is hétközi fordulót rendeznek, melynek első meccseit már tegnap este lebonyolították. A 33. ködben került sor többek között a Villarreal – Leganés összecsapásra, melynek végén a hazaiak örülhettek.

IMG_20180418_064638A sárgamezes Villarreal hazai pályán tartotta a Leganés ellen a három pontot! (forrás: twitter.com/VillarrealCF)

Tegnap este a La Liga 33. fordulójában, azaz a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban több mérkőzést bonyolítottak le, többek között a Villarreal – Leganés találkozót is.

A meccs esélyese a hazai gárda volt, amely a 15. percben viszont gólt kapott, ám Naranjo találatát les miatt nem adták meg. Az első félidő hajrájában újból lehetőség nyílt arra, hogy a Leganés előnybe kerüljön, viszont Beauvue a szabadrúgást követően mellé fejelte a labdát. Majd jött a találkozó első gólja a 44. percben, amikor is a Villarreal az első komolyabb helyzetét belőtte! A szünet előtt Victor Ruiz révén kerültek előnybe a hazaiak (1-0)!

A fordulást követően nem kellett sokat várni arra, hogy megszülessen a meccs második találta is! Az 55. minutumban ugyancsak a Villarreal talált be, ekkor pedig Bacca lökete akadt be, így már kettővel mentek a hazaiak (2-0)! A 60. percben Rodrigo Hernandez is növelhette volna a sárgák előnyét, viszont fejese a kapusé lett. A hajrában azert a Leganés is betalált, de ez már csak a szépítésre volt csak elég – a 82. percben Brasanac kapáslövése nyomán módosult az állás, egyben alakult ki a végeredmény (2-1)!

Győzelmének köszönhetően a Villarreal a szintén tegnap játszó, és ikszelő Sevillát is megelőzve a táblázaton jelenleg az 5., Európa-liga selejtezőt erő helyet foglalja el.

La Liga, 33. forduló
Villarreal – Leganés • 2-1 (1-0)
Gólszerzők: Ruiz (42.), Bacca (55.), ill. Brasanac (82.)

Nagy Dávid