Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi vagy Ronaldo? – Ibrahimovic választott

Mindig is ismert volt elhumorizált, magabiztosságtól szándékosan túlfűtött interjúkat adni Zlatan Ibrahimovic. A svéd szupersztár most pedig elköltözött a (bulvár)média őshazájába, az Egyesült Államokba.

Zlatan-Ibrahimovic-694058

Gyakorlatilag nem telik el úgy nap mostanság, hogy amerikai sajtó ne hozna le egy-egy szaftos nyilatkozatot Ibrahimovic-tól. Ugyan az elmúlt években csak szenvedő Los Angeles Galaxy még keresi a stabil formáját a március elején kezdődött szezonban, érezhető az előrelépés, főleg Ibrának köszönhetően.

Ugyan túlzás lenne azt állítani, hogy balkáni származású csatár csak levezetni érkezett az MLS prominens klubjához, de az tény, hogy szeretné élvezni új életét a családjával Kaliforniában. Ami meglehetősen erős váltás a pozitív irányba az esős, szürke és bűzös Manchester után.

Ibrahimovic a minap egy helyi rádió műsorában, a Dan Patrick Show-ban tűnt fel legutóbb. Természetesen megkapta a világ legbugyutább kérdését, miszerint: Ki a jobb, Cristiano Ronaldo vagy Messi?

„Azt hiszem Messi. Született tehetség, nem pedig tanulta a focit.”

Megkérdezték Ibrától azt is, hogy ha felhagy a profi futballal, akkor milyen filmszerepeket szeretne eljátszani a nagyvásznon:

„Valami olyant, mint Rambo vagy Jason Bourne, de az emberek azt mondják, hogy gazembernek kell lennem, mert az én angol kiejtésem olyan mint Ivan Dragoé a Rocky IV-ből.”.

– zlatankodott egyett a veterán futballista.

Balogh József