Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Klopp: “Mi nem a Barcelona vagyunk”

A Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén a Liverpool 5-2-re legyőzte az Anfielden az AS Roma csapatát. Az olaszok így ismét három gólos hátrányból várják a visszavágót, mint a Barcelona ellen, de Klopp szerint az ő csapata nem fogja eladni az előnyét. 

FBL-EUR-C1-LIVERPOOL-ROMA

Forrás: besoccer.com

A Liverpool már öt gólos előnyben volt, amikor a Roma feléledt, és sikerült még két találatot szerezniük, ráadásul idegenben. Ezzel ugyanaz az a helyzet állt elő, mint a negyeddöntőben a Barcelona ellen, és mint ismeretes, akkor képesek voltak visszajönni a három gólos hátrányból. A Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp szerint ők nem olyanok, mint a Barca, emellett pedig a kapott büntetőt sem tartja jogosnak.

Nyolcvan percig tökéletesen játszottunk, aztán elkövettünk egy védelmi hibát, a tizenegyes meg nem volt tizenegyes. Nyilván jobban örülnénk, ha nem kaptunk volna gólt vagy csak egyet, de ez is fantasztikus eredmény. Rendre mögéjük tudtunk kerülni, ez teljesen megváltoztatta a mérkőzés képét, és képtelenek voltak megállítani minket. Nem vártam, hogy ilyen remekül fogunk futballozni, de tanultam a mérkőzésből, hogy a visszavágón is meg tudjuk verni őket. Mi nem Barcelona vagyunk. Mindent beleadunk, hogy úgy térjünk haza, hogy mi jutottunk be a döntőbe.” – értékelt Klopp.

A visszavágót május 2-án játsszák Rómában, a Stadio Olimpicóban.