Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Balhé a Liverpoolnál, 17 év után távozik Klopp jobbkeze

Egybehangzó angol sajtóértesülések szerint áll a bál a Liverpoolnál, miután a menedzser, Jürgen Klopp legfőbb bizalmasa távozik a klubtól. 

_101098644_klopp_buvac_getty

Forrás: BBC

Klopp és Buvac 17 évig dolgozott együtt, azóta, hogy Kloppot 2001-ben kinevezték a Mainz vezetőedzőjévé, majd követte őt a Dortmundhoz és a Liverpoolhoz is. A német menedzser mindig is úgy nyilatkozott róla, hogy ő maga a „szív” a szakmai stábban, Buvac pedig az „ész”.

Az elmúlt hetekben állítólag megromlott a két szakember kapcsolata, és nem is álltak szóba egymással. Buvac már az értekezletekre sem járhatott be, és nem szólhatott bele a csapat kijelölésébe. Nem ez volt első alkalom, hogy összevesztek, de eddig mindig sikerült kibékülniük.

Buvac távozása már biztosnak tűnik, a sajtó értesüléseit először maga a szakember erősítette meg egy Twitter-bejegyzésben, majd a Liverpool is kommentálta a hírt, de ők csak annyit mondtak, hogy a szakember szünetet tart, és továbbra is az alkalmazottuknak tekintik.

Sok szerencsét a Liverpool játékosainak és szurkolóinak. Szép idők voltak, de eljött az idő, hogy új fejezet kezdődjön” – írta Buvac Twitteren.