Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan, hol folytatja Emre Can! – sajtóhír

Mint ismert, Emre Can szerződése a szezon végén lejár az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpoolnál. A német középpályást jó néhány csapattal hírbe hozták az elmúlt hónapokban, köztük korábbi klubjával, a Bayern Münchennel is. A legfrissebb hírek szerint eldőlni látszik, hol folytatja karrierjét Emre Can…

nintchdbpict000389479551

A La Gazzetta dello Sport információi szerint a Juventus színeiben folytatja pályafutását Emre Can. Az olasz lap úgy értesült, hogy a német válogatott középpályás öt esztendőre szóló szerződést ír alá a torinói alakulattal, új csapatában pedig évi 6 millió eurót tehet majd zsebre. 

Emre Can-t 2014 nyarán a Bayer Leverkusentől igazolta le a Liverpool 12 millió euró ellenében. A német középpályás gyakorlatilag a kezdetek óta alapembernek számít a “vörösöknél”. Ebből kifolyólag minden bizonnyal komoly veszteséget fog jelenteni a klub számára, igaz Can már egy ideje sérüléssel bajlódik, s a szezon maradék részében már nem is fog pályára lépni. Emre Can tehát összesen 166 tétmérkőzésen jutott szóhoz a Liverpool színeiben, melyek során 14 alkalommal volt eredményes. 

Németh Boldizsár