Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Köln: az Európa ligától a Bundesliga-ból való kiesésig – videó

Akik követik a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság eseményeit azok biztosan tudják, akik viszont nem azoknak most elárulnánk, hogy a Köln kiesett a Bundesliga-ból. Igen, az a Köln, amely ősszel még az Európa ligában vitézkedett.

köln2

Szomorú kölni arcok a kiesés után… (kép: si.com)

A csapat a tavalyi 2016/17-es szezonban az 5. helyen végzett a Bundesliga-ban, aminek köszönhetően 25 év után visszatérhettek az európai kupaporondra, méghozzá az Európa ligába. Ekkor viszont talán még senki sem gondolta azt, hogy a következő szezonban az együttes távozik az élvonalból.

Az El-ben a Köln már a csoportmeccsek után elköszönhetett az öreg kontinenstől, hiszen az Arsenal és Crvna Zvezda mögött a harmadik helyen végzett a „H” jelű kvartettben. A német bajnokság 32. fordulójában pedig az élvonalnak is búcsút inthetett egyelőre a klub. Ugyanakkor jó ómen a folytatásra nézve, hogy kulcsjátékosok kötelezték el magukat a csapat mellett.

Erről a közel egy évről a Bundesliga hivatalos YouTube csatornája készített egy érzelmekkel teli videót, melyet most mi is megosztunk önökkel.