Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szalah: “Ez a döntő nem rólam és Ronaldóról szól”

Mint ahogy azt már mindenki tudja, a Bajnokok Ligája 2017/18-as kiírásának döntőjében a Real Madrid és a Liverpool találkozik egymással. A lapok máris úgy szeretnék eladni a találkozót, mint a két gólvágó, Mohamed Szalah és Cristiano Ronaldo összecsapást, de az egyiptomi játékos szerint ez nem így lesz.

DcRLFzcX0AE9MvL

Forrás: Twitter

Cristiano Ronaldo és Mohamed Szalah egyértelműen kiemelkedik a BL-szezon mezőnyéből. A portugál támadó 15 góllal vezeti a BL góllövőlistáját, de a Liverpool támadója sincs sokkal lemaradva tőle úgy, hogy ez az első szezonja az angol klubban. Az újságírók éppen ezért úgy szeretnék beállítani, hogy a döntő a két játékos összecsapása lesz, de az egyiptomi támadó ezt egyáltalán nem gondolja így.

“Ez a mérkőzés nem a Mohamed Szalah–Cristiano Ronaldo döntő lesz. Egy kiváló csapatban játszom, ahol remek focisták vannak, és a döntőbe kerülést is a tökéletes csapatmunkának köszönhetjük. A döntő nem az egyéniségekről szól, hanem a csapatról.”

A BL-döntőn kívül szóba került az is, hogy ha a Liverpool nyerné meg a sorozatot, akkor Szalah megnyerné-e az Aranylabdát. A játékos azonban finoman közölte, hogy ez őt jelenleg nem igazán érdekli.

“Tudom, hogy az arab emberek a legjobbat kívánják nekem és boldogok, akárhányszor nyerni tudok, de most csak arra tudok gondolni, hogy megnyerjük a Bajnokok Ligáját, és elhozzuk a trófeát az Anfieldre.”