Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Válogatott: politikai babérokra tör a kapitány

Lakóhelyének önkormányzati választására készül a magyar válogatott kapitánya, aki polgármesterként vezetné Oostkamp városát.

20171124georges-leekens-korabbi-belga-valogatott11

Szereti a kihívásokat Georges Leekens, aki a magyar válogatott irányítása mellett immár politikai ambíciókat is dédelget. A belga szakember évek óta Oostkampban él, és elmondása szerint szeretne visszaadni valamit a kisvárosnak. A Kereszténydemokrata és Flamand párt vezetője, Wouter Beke bejelentette, a szakember felkerült a listára, így rá is lehet voksolni. Aztán hogy a kétlaki élet mennyire lesz pozitív akár egyik, akár másik feladat szempontjából, még kérdéses. „Élvezem az oostkampi élet minden napját, és szeretnék visszaadni valamit a városnak – nyilatkozta Leekens, miért döntött az indulás mellett. – Kamatoztatni szeretném a korábbi tapasztalataimat. Ha egy elhivatott polgármester vezeti a várost, az a legjobb garancia arra, hogy továbbra is legalkalmasabbak alkossák a helyi önkormányzatot.”

A magyar válogatott kispadján két vereséggel debütáló Leekens miként birkózik meg a teljes embert kívánó feladatokkal esetleges megválasztása esetén, legyen az illetékesek problémája.

~GS~