Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar visszatérhet Spanyolországba, ám nem a Barcába – sajtóhír

Spanyol sajtóinformációk szerint Neymar eléggé közel áll ahhoz, hogy visszatérjen Spanyolországba, ám nem régi klubjához, a Barcelonához, hanem a nagy rivális Real Madridhoz. 

1515887303_181412_1515887433_noticia_normal

Forrás: AS

A spanyol AS hozta le a hírt, miszerint Neymar a Real Madridhoz szerződhet a nyáron. A 26 éves támadó jelenleg Brazíliában tölti rehabilitációját, ahol a lap szerint már kétszer is meglátogatta őt a Real Madrid delegációja.

Florentino Perez állítólag szakítana “új hagyományával”, és ismét egy galaktikus igazolást szeretne, erre pedig Neymart szemelte ki magának, akiért a királyi gárda 260 milliót fizetne a franciáknak. A lap információi szerint még a világbajnokság előtt nyélbe akarják ütni az üzletet.

Neymar a nyáron igazolt a Barcelonából a PSG-be, világrekordot jelentő 222 millió euróért. A brazil támadó nem titkolt célja az volt, hogy kilépjen Messi árnyékából, és ő legyen az, aki hosszú évek után új játékosként elnyeri az Aranylabdát. Neymar a párizsi klubbal elhódította a francia bajnoki trófeát és a Francia Kupát is, ám a Bajnokok Ligájában csúnyán alulmaradtak a Real Madriddal szemben, pedig mindenki őket tartotta az egyik végső esélyesnek.