Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Videó: a legőrültebb futball kütyük – 2. rész

Az első rész sikerén felbuzdulva még mélyebben beleástuk magunkat a lökött ketyerék óceánjába. Bizony, nagyon komoly és veszélyes hely az internet. Mai kedvencünk a Desktop Beach Football, vagyis a homokcsocsó.

Minden rendes ember számára ismert a klasszikus kocsmai játék, a nálunk világklasszis szinten űzött csocsó. Magyarországon komoly klubok, szövetségek működnek, a játék hagyománya már-már akkora tiszteletnek örvend hazánkban, mint például a briteknél a darts.

Azonban mindig van új a nap alatt, ahogy a bölcs mondás tartja. Hamarosan itt a nyár. Ki ne rúgta volna már le a meztelen lábfejéről a körmöt egy jó kis strandfoci alatt? Kinek ne égett volna már le a talpáról a forró homok miatt a bőr? Na, ennek ezentúl vége. Ezentúl a strandfocit is űzhetjük a hideg szobából, hiszen megérkezett a strandfoci és a csocsó szerelemgyereke!

A termék egyelőre inkább az egyesült királyságbeli online áruházakban elérhető, ám kétségünk sincs afelől, hogy hamarosan elindul világhódító útjára. Az alapok nagyon egyszerűek. Nagy különbség nincs az „anyajátékkal” szemben. A terep értelemszerűen homokbarna a zöld helyett. A piros bikinis lánycsapat játszik fecskegatyás fiúk ellen. Hét a hét ellen.

A webáruházak javarészt 12-14 font körüli összegért árulják, ám külföldi szállítást nem igazán találtunk. Igaz, lassan már mindenkinek van egy ismerőse, aki Angliában dolgozik, szóval a beszerzés nem lehetetlen. Megjött hozzá kedved?

Ugye tudjuk, hogy mi kell egy jó csocsó meccshez?