Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Közel 20 meccsre tiltották el az ex-Barcás sztárfocista – videóval

Nem célszerű a játékvezetővel kekeckedni! Reklamálásért is láttunk már pirosat, hát még azért, ha valaki beleáll az asszisztens arcába, meglöki azt és ököllel fenyegeti a játékvezetőt, avagy Arda Turan agya teljesen eldurrant a török bajnokság 32. fordulójában, ahol csapata könnyen lehet, hogy a bajnoki arany lehetőségét dobta el.

arda-turan-dan-olay-hareket-hakemi-itti-ve--3496952

Hatalmas a harc a bajnoki aranyért Törökországban, két fordulóval a vége előtt a Galatasaray 69 ponttal vezet, mögötte 66-66 ponttal érkezik a Fenerbahce és a Basaksehir, míg a Besiktas 65 pontos.

Arda Turan csapata a Basaksehir legutóbb a Sivasspor legjobbjait fogadta. A 14. percben megvolt az előny, ám Mossoro buta dupla sárgulása után a 38. minutumban létszámban megfogyatkozott a hazai csapat, mely a 92. percet is úgy kezdte meg, hogy vezetett, végül egy öngól révén mégis pontot adott ellenfelének, mely így a bajnoki aranyba, sőt lehet, hogy a BL-indulásba került.

Az FC Barcelona korábbi török játékosa Arda Turan annyira begőzölt, hogy nem tudta visszafogni magát, az utolsó másodpercekben elkövette pályafutása egyik legnagyobb butaságát. Egy bedobást próbált megreklamálni nem éppen hétköznapi módon az asszisztensnél. A számonkérés szó lehet, hogy közelebb áll a videón és a képeken látható eseménysorhoz, melynek következtében villant a piros.

arda-turan-erdinc-sezertam-stsl-05102018_x6l39awcxf9z1b700hqcpokef

A csereként pályára lépő támadó előbb beleállt az asszisztens arcába, majd meg is lökte azt, később ökölbe szorított kézzel fenyegette a játékvezetőt, melyet a fegyelmi bizottság emberei kellő odafigyeléssel díjaztak. A “mutatványért” 16 meccses eltiltást kapott Arda Turan, mely így kis túlzással a török bajnokság 2018/19-es kiírásának a felét ki kell, hogy hagyja, így könnyen lehet, hogy fogja magát és odébbáll, másutt folytatja pályafutását, ott ahol játszhat is. A döntés ellen klubja fellebbezett.