Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elveszítheti egyik legnagyobb tehetségét a Liverpool! – sajtóhír

A Times információi szerint a Tottenham Hotspur és a Celtic is komoly érdeklődést mutat a Liverpool kötelékébe tartozó U17-es világbajnok támadó, Rhian Brewster játékjoga iránt. Az ifjú futballista már hetek óta egy komolyabb sérüléssel bajlódik… 

thumb_56223_default_news_size_5

mindössze 18 esztendős Rhian Brewster jelenleg a Liverpool U23-as csapatában pallérozódik, viszont ahogyan említettük, már jó ideje egy komolyabb sérülés miatt nem bevethető. A tehetséges futballista még nem írt alá profi szerződést aktuális klubjával, akiért a hírek szerint a Tottenham Hotspur és a Celtic is bejelentkezett. 

Rhian Brewster 2015 nyarán a Chelsea-t hagyta ott a Liverpool kedvéért. Az ifjú támadó kétségtelenül az angol futball egyik legnagyobb csillagának számít. A tavalyi évben megnyert U17-es vb-címben hatalmas érdemei voltak neki is, mesterhármast gurított az USA és Brazília ellen is, míg Mexikó és Spanyolország kapuját egy-egy alkalommal vette be. A Liverpool U23-as csapatában szintén remekel Brewster, hiszen 11 mérkőzésen 5 gólt és 7 gólpasszt jegyzett. 

Németh Boldizsár