Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: távozik az ifjú szerb támadó! – hivatalos

A német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga 2) szereplő VfL Bochum hivatalos weboldalán számolt be arról, hogy szerződtette a Bayern München ifjú szerb támadóját, nevezetesen Milos Pantovicot…

Milos_Pantovic

Több mint tíz esztendőt követően elhagyta a Bayern Münchent a szerb Milos Pantovic. A fiatal támadó 2021-ig szóló szerződést írt alá a német másodosztályban érdekelt VfL Bochummal. A 2017/2018-as szezont a 6. helyen záró együttes ingyen szerezte meg Pantovic játékjogát, mivel a kontraktusa lejár idén nyáron a müncheni alakulatnál. 

Milos Pantovic 2007-ben került a Bayern München kötelékébe. Mindössze 17 esztendős volt, amikor bemutatkozhatott a bajorok B csapatában, egy esztendővel később pedig már a felnőttek között is debütálhatott. Bár a Bayern München második alakulatában remekül teljesített az elmúlt 2-3 szezonban, a legjobbaknál sohasem kapta meg az igazi bizonyítási lehetőséget. A 2017/2018-as szezonban 33 mérkőzésen lépett pályára a B együttesben, melyek során 12 találatot és 11 gólpasszt jegyzett. 

Németh Boldizsár