Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: “Az UEFA-nak jobb lenne, ha a Liverpool nyerné a döntőt!”

A Bajnokok Ligája május 26-ai kijevi döntője a Real Madrid és a Liverpool között a rendező ukránokat is egyre inkább lázban tartja. Ez derült ki az ukrán liga (Ukrainian Premier League) elnökének, Thomas Grimmnek a szavaiból is.

(Kép: as.com)

“Az UEFA-nak inkább megfelelne az a forgatókönyv, hogy a Liverpool nyer!” – Idézi a korábban az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) jogi osztályán tevékenykedő sportvezetőt az AS című madridi sportnapilap.

“Egy új győztes mindenkinek jobb lenne, hiszen úgy gondolom részben megölné a sorozatot, ha zsinórban háromszor is ugyan az a csapat nyerne. Félre ne értsenek nem a Real Madrid ellen vagyok, hiszen egy fantasztikus klub, fantasztikus játékosokkal, és nem véletlen, hogy az elmúlt két évben ők nyertek a BL-ben. Pusztán a versenyképes perspektíváról beszélek, arról, hogy jót tenne egy új győztes a sorozatban.” – Érvelt még Thomas Grimm, akinek neve viszonylag jól cseng az európai futball hátterében, hiszen ügyvédként például az UEFA képviselője volt az 1995-ös híres Bosman-esetben.

Azt azért szögezzük le, Madridban biztos nem így látják ezt…