Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ronaldo már a börtönt kockáztatja!

Továbbra is az adóhatósággal hadakozik a Bajnokok Ligája döntős Real Madrid sztárja, Cristiano Ronaldo. A hírek szerint a spanyol államszerv szívesen tenne engedményt a portugál sztárnak: hajlandók engedni a tartozásból, ha cserébe CR vállalja a börtönbüntetést. Kedves, ugye?

cr7002

Több lap is úgy értesült Spanyolországban, hogy Ronaldo nem kívánja kifizetnie a helyi adóhatóság által követelt 30 millió eurót. A Real sztárja a hírek szerint mindössze 10 millió befizetését vállalta volna az államkasszába. Ennek természetesen nem örülnek a spanyol „NAV-nál”, így továbbra is a teljes összeg törlesztését várják tőle.

Állítólag mostanra már odáig fajult a helyzet, hogy a jogászok és ügyészek annak a lehetőségét vizsgálják, hogy a Real Madrid világsztárját melyik bűncselekmények alapján ítéltessék el. A sajtóhírek szerint minimum négy pénzügyi büncselekménnyel vádolhatnák meg Ronaldot. Akiről egyébként úgy tudjuk, hogy már Florentino Pérez klubelnöknél kilincsel nap mint nap, hogy az megmozgassa ismerősi szálait az ügy érdekében.

Természetesen a portugál idolt a spanyol állam sem szeretné börtönbe küldeni, ám mindenképp példát akarnak statuálni, így a végén valószínűleg majd kötélnek kell majd állnia a 33 esztendős támadónak.

UPDATE: a befizetendő 30 millió euró aprópénznek tűnik a spanyolok által követelt majd 100 millióhoz képest, amit a büntetések, kamatok és adóelmaradások miatt elsőre kívántak bevasalni Ronaldon. Ám ő még ezt is szeretné elkerülni.

Balogh József