Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: Guardiola kívánságlistájának élén a Real-ásza!

Spanyolországi sajtóértesülések szerint a Manchester City menedzsere, Pep Guardiola a nyáron minden követ megmozgat majd, hogy megszerezze a Real Madridtól Iscót. Kérdés, persze mit szól ehhez az érintett, na és persze mit szól a Real Madrid?!

(Kép: as.com)

Isco még ha nem is számított a szezon egészében alapembernek a blancóknál, kétségkívül fontos játékosa a csapatnak, aki meccseket képes eldönteni. A 26 esztendős támadó szellemű középpályás ha sokszor csereként is, de 48 tétmeccsén így is összehozott 9 gólt és 10 gólpasszt, nem is is beszélve arról, hogy kirobbanthatatlan a spanyol válogatott keretből.

A Mundo Deportivo című sportlap beszámolói szerint, ha nem is Zinedine Zidane, de egy valaki biztosan maximálisan értékeli Isco futballját: Az illető nem más, mint Pep Guardiola.

A Man. City trénere állítólag Isco-ban látja azt a játékost, akivel teljes lenne csapata ahhoz, hogy esélyes legyen a Bajnokok Ligája megnyerésére a következő idényben. A Mundo Deportivo legutóbbi címlapján kürtölte világgá Guardiola szándékát, és azt, hogy a City kész hatalmas összegeket áldozni a Reallal 2022-ig szerződésben álló, a transfermarkt.de által 75 millió euróra becsült futballistáért.

A katalán sportnapilap egyébként arra is felhívja a figyelmet, hogy 5 évvel ezelőtt, amikor Isco a Malagából a Real-hoz szerződött, sokáig a City is versenyben volt a spanyol játékosért, akinek szerződtetéséhez Manchesterben már mindent előkészítettek, mígnem Isco meg nem gondolta magát az utolsó pillanatokban.