Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: Madridban a kiszemelt? Hamarosan alá is ír?

Spanyolországi sajtóhírek szerint az Atlético Madrid nagy dobásra készül az átigazolási piacon, és közel a hivatalos bejelentés is.

(Kép: as.com)

Az AS Monaco brazil kiválósága, Fabinho utolsó szezonját töltötte a “hercegségbelieknél”. A brazil védekező mindenes a hétvégén Madridban járt feleségével, ez pedig elég volt ahhoz, hogy a spanyol lapok máris arról cikkezzenek, hogy Fabinho az Atleti vezetőivel is találkozott, hogy megvitassák szerződésének részleteit.

A “matracosok” trénere, Diego Simeone a madridi sportnapilapok szerint minél előbb szeretné véglegesíteni keretét, és az argentin tréner nem titkolt célja, hogy Fabinho-kaliberű futballistákkal tegye versenyképessé csapatát, hogy jövőre a Bajnokok Ligájában és a spanyol bajnokságban is számolni kelljen az Atletivel.

Visszatérve Fabinhora, a 24 éves brazil értékét a mértékadó transfermarkt.de 40 millió euróra taksálja, és mivel a korábban a Real Madridban is megforduló futballista szerződése 2021-ig érvényes a Monacónál, az a piros-fehéreknek mélyen a zsebébe kell majd nyúlnia, hogy nyélbe üssék a transzfert.

Apró érdekesség, hogy az Atléticónál két legyet ütnének egy csapásra Fabinho megszerzésével, hiszen a feleség, Rebeca Tavares is futballozik profi szinten, aki így az Atleti női csapatában folytathatja Monaco helyett.