Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: döntött az UEFA Ramos büntetéséről

Finoman szólva sem aratott osztatlan sikert a futballszeretők körében Sergio Ramos finoman szólva is céltudatoson határozott játéka a Liverpool elleni, múlt szombati Bajnokok Ligája döntőn. Ám a hírek szerint az UEFA „megbocsátott” a Real Madrid csapatkapitányának.

ramosVSliverpool001

Már-már azt is kijelenthetjük, hogy a szombati este nem a Real Madrid sorozatban megnyert harmadik Bajnokok Ligája diadaláról, hanem sokkal inkább Sergio Ramos kifogásolható megmozdulásairól szólt. A spanyol védőisten előbb komoly szerepet „vállalt” a szezon sztárjának számító Mohamed Salah lesérülésében. Az egyiptomi sztárt az ápolás után gyorsan le is kellett cserélni, ám ez a momentum alighanem meg is pecsételte a Liverpool sorsát a továbbiakban. Salah-val kapcsolatos helyzetjelentésért KATT!

A meccs negatív hőse mellesleg a „Vörösök” oldaláról nem más, mint Loris Karius. A ’Pool kapusáról sütőt a bizonytalanság, kiváltképp a második játékrészben. Elemzések szerint ezt a Real játékosai is észrevették, így jó eséllyel ennek volt köszönhető az a könyökös is, amit a német portás „beszedett” a renitens Ramos-tól.

Az eset felderítetlen maradt a játékvezető és a stábja előtt. A Ramos – Karius incidenst természetesen az UEFA illetékes bizottsága természetesen megvizsgálta, ám a hivatalos és rövid álláspont szerint nem kezdeményeznek a spanyol védő ellen fegyelmi eljárást. Volt ügy, nincs ügy.

https://www.youtube.com/watch?v=9-rakm7sg24

Balogh József