Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: francia csatár érkezhet még a VB előtt

Tegnap szinte a semmiből került bejelentésre, hogy a Liverpool együttese leigazolta az AS Monaco brazil válogatott középpályását, Fabinhot. A Liverpool Echo tájékoztatása szerint azonban a „Vörösök” nem állnak le, és hamarosan újabb transzfert jelenthetnek be.

nabil-fekir-53

Állítólag Nabil Fekir érkezhet nemsokára az Anfield Roadra. A hírek már arról szólnak Liverpoolban, hogy az Olympique Lyon vezetősége is szívesen eladná a francia válogatott támadó-középpályást, lévén bíznak benne, hogy a vevőtől megfelelő összeget tudnak kicsikarni.

A Liverpool Echo azt írja, hogy a BL-döntőben elvérző klub vezetői, de még maga Jürgen Klopp menedzser is azt szorgalmazza, hogy a Világbajnokságig szülessen meg a megegyezés mind a játékossal, mind a francia klubbal. Az üzlet megkötését állítólag az fogja csak egy kicsit nehezíteni, hogy a Lyon a L’Equipe állítása szerint nem kevesebb, mint 53 milliót remél Fekirért.

A sajtó már természetesen kérdezte az algériai származású focistát arról, hogy mi a helyzet az ő transzferpiaci mozgásával. Fekir azt nyilatkozta, hogy egyáltalán nincs közeli kapcsolatban a Liverpoollal, ám nem tagadta, hogy idén nyáron elhagyja az OL-t.

Balogh József