Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: CR a PSG-ben?

Ahogy az ismert mondás tartja, ‘Párizs megér egy misét’; Párizsnak pedig úgy tűnik minden pénzt megérne Cristiano Ronaldo szerződtetése.

(Kép: player.hu)

Mint ismert a Bajnokok Ligája döntője után Cristiano Ronaldo elszólta magát azzal kapcsolatban, hogy utolsó szezonját töltötte a Real Madridnál. Anna kellenére, hogy később a portugál klasszis is elismerte, lehet, hogy kissé meggondolatlan volt a kijevi döntő után, ugyanakkor azóta az egész futballvilág kíváncsian várja, hogy vajon hogy is gondolta mindezt CR (…)

(…) A Paris Saint-Germain együttesénél persze remélik, hogy úgy, hogy távozik Madridból!
A PSG-nél spanyol és francia források szerint máris jelezték a Real Madrid felé, hogy érdekelné őket az ötszörös Aranylabdás klasszis megszerzése, akinek állítólag éves fizetését felemelnék 45 millió euróra – Hogy ki keres még ennyit még? Naná, hogy Lionel Messi…

A madridi AS sportnapilap eközben például arról is ír, hogy bár a PSG-nél Mbappé és Neymar mellet képzelnék el ideális esetben Ronaldot, csakhogy benne van a pakliban, hogy a portugállal ellentétes utat járhat be Neymar, akivel már egy jó ideje szemezget a Real.

Mindennek tükrében az sem elképzelhetetlen, hogy a két klasszis klubot cserél. Már csak azért is van némi realitása ennek, mivel a párizsiak egy újabb hihetetlen összegű kiadása már biztosan nem kerülnék el az UEFA Pénzügyi Bizottságának vizsgálatát. Az AS ugyanakkor arról is ír, hogy amennyiben a PSG-nél a Neymar – CR duóban gondolkoznak, Edinson Cavaninak, Angel Di Mariának és/vagy Goncalo Guedesnak nyilván távozni kell majd, hogy “helyet teremtsenek” a portugálnak.

Az AS megjegyzi azt is, hogy bár Roanldo kivásárlási ára 1 milliárd euró lenne jelenlegi szerződése értelmében, a Real nagyjából 150 millió euró körüli összeget kaphatna a 33 éves kiválóságért.