Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Ha a Real Madrid hív, mindenképp meg fogom hallgatni az ajánlatukat”

Több név is felmerült már a Real Madrid új edzőjének kilétével kapcsolatban, miután Zinedine Zidane úgy döntött, nem lesz tovább a királyiak trénere. Két szakember neve forog most leginkább a médiában, akik közül az egyik nem utasítaná el őket teljesen egy megkeresés alkalmával. 

gettyimages-869116818

Forrás: joe.co.uk

Az egyik legnagyobb esélyesnek a Tottenham Hotspur menedzserét, Mauricio Pochettinot tartják a Real Madrid kispadjára. Az argentin szakember az El Confidencial lapnak nyilatkozott arról, hogy mindenképp meghallgatná a királyiak ajánlatát, ám boldog most Londonban, ahol nemrégiben egy új szerződést is aláírt.

“Ha a Real Madrid hív, mindenképp meg fogom hallgatni az ajánlatukat, de jelen esetben nem csak rajtam múlik a dolog, hiszen nemrég írtam alá egy hosszú távú szerződést a Tottenhammel, ahol nagyon boldog vagyok. Biztosan rengeteg pletyka fog még születni a témával kapcsolatban, de én semmit nem tudok mondani a Real Madridról. Zidane távozásáról sem szeretnék véleményt alkotni, nem is tehetném, de amit véghezvitt, az egészen elképesztő.”

Pochettino könnyen be tudna illeszkedni a Real Madridhoz, hiszen sohasem titkolta ellenszenvét a Barcelona ellen, a spanyol bajnokságban pedig biztosan élvezné a versengést a katalánokkal. Mellette még a német válogatott szövetségi kapitányát, Joachim Löwöt tartják esélyesnek Zidane helyére.