Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! Memphis Depay igent mondott kérőjének

A mai napon sorjáztak a hírek és a hivatalos bejelentések egyaránt, avagy megvan a Manchester United és az Arsenal első nyári szerzeménye is (részletes átigazolási híradónkért KATT). Jürgen Klopp megtalálta új segítőjét, Paul Pogba beszólt az őt kritizálóknak, Ramos pedig újra felszólalt Salah-ügyben. De itt még nincs vége, az olasz sajtóban az a félhivatalos hír járja, hogy Memphis Depay igent mondott kérőjének, így már csak a klubok közötti megegyezés áll a holland klubváltásának útjában.

38a7b8175acad8debd33a17d7f754735

Több olasz és holland sajtóorgánum is arról számolt be késő este, hogy az Inter által is favorizált Memphis Depay és az AC Milan között egyesség született, így a városi rivális piros-feketék lehetnek a befutók. A 24 esztendős szélső a PSV Eindhoven után a Premier League-ben megbukott, a Manchester United színeiben közel sem tudta azt a teljesítményt hozni, melyet elvárták volna tőle. Az angol kitérő után a Lyon lett a befutó, Depay pedig a Ligue 1-ben bizonyított. Hatalmas szerepe van abban, hogy a klub odaért a bajnoki dobogóra és egy ponttal a Marseille előtt kiharcolták ezzel a jövőévi BL-indulást. Hogy a számok nyelvén ez pontosan mit is jelent? A Manchesterben elszálló, sokak által flegmának és alázatlannak tartott támadó a 2017/18-as szezonban 51 tétmeccsen 22 gólt és 17 gólpasszt jegyzett.

A jó teljesítménnyel arányban piaci értéke is megugrott, a transfermarkt jelenleg 45 millió euróra taksálja a 2021 nyaráig érvényes szerződéssel bíró hollandot. A Lyon tárgyalási helyzete így kellemes, Depay szava nem elég, ahhoz, hogy a klubváltás létrejöjjön, a két klubnak is áthidaló megoldást kell találni az átigazolási összeg terén.