Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Griezmann egy fél órás kisfilmben jelentette be, hogy megy vagy marad – HIVATALOS

Antoine Griezmann egy egész rövidfilmet forgatott a döntése bejelentése mellé: marad az Atletico Madridban, vagy eligazol a Barcelonába. A francia támadó a műsor végén el is mondta, hogy döntött. 

1528981305558

Forrás: sport.es

Antoine Griezmann még a világbajnokság előtt lezárta az átigazolása körüli találgatásokat, nem is akármilyen módon. A francia támadó úgy döntött, hogy még egy szezont biztosan az Atletico Madridnál fog dönteni, hiába kereste meg a Barcelona többször is. Ebben a döntésben az is szerepet játszhatott, hogy az Atletico olyan fizetést ajánlott neki, hogy Messi és Cristiano Ronaldo után ő lehet a legjobban kereső focista Spanyolországban.

Griezmann LeBron James “The Decision” (A döntés) című kisfilmjének mintájára elkészítette a saját műsorát, a “La Decisiónt”, amellyel elmondja, hogy mik állnak a döntésének hátterében. A fél órás videóban a játékos mellett megszólalnak a hozzátartozói is, majd a végén bejelentette a nagy döntést. A kisfilmet egyébként Gerard Pique produkciós cége készítette, amit a spanyol védő maga is büszkén osztott meg közösségi oldalán. Elmondta, hogy végül a szívére hallgatott, mert “Ez a házam, ez a csapatom, és ők a szurkolóim.”

A kisfilm után sokan kritizálták a játékost, hogy nem ilyen önző és szenzációhajhász módon kellett volna közölnie a döntését.

A Pique által megosztott előzetes: