Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Ronaldo végre megállapodott a spanyolokkal

Lassan hosszabbra nyúlik Cristiano Ronaldo és a spanyol adóhatóság párbaja, mint volt az utóbbi csatája a másik világsztárral, Lionel Messivel. Ám a hírek szerint végül a felek kiegyeznek, és bár számíthatunk még teátrális dolgokra, a megegyezés már megszülethetett.

Real Madrid v Paris Saint-Germain - UEFA Champions League

Nagyon szomorú, hogy az elmúlt hónapokban a spanyol hatóságokkal való csatározás is jócskán lefoglalhatta Cristiano Ronaldo energiát, ám könnyen lehet, hogy az ötszörös aranylabdás végre fellélegezhet. És ez a fellélegzés nem is jöhetett volna rosszabbkor, lévén a portugál sztár ma este nagyon fontos mérkőzésen fog pályára lépni. Ez a fontos meccs pedig nem lesz más, mint a világbajnokság B csoportjának szuperrangadója, a már általunk is beharangozott Portugália – Spanyolország összecsapás.

Az El Mundo híre szerint a spanyol „NAV” megelégszik „mindössze” annyival, hogy Ronaldo az adóügyi elmaradásai miatt befizet 18,8 millió eurónyi büntetést, illetve elfogadja vádalkuként, hogy még kap két év jogerős, de nem letöltendő börtönbüntetést.

Az ügy hivatalos, bírósági lezárásának meneteléről még nincs információnk, de amint van valami fejlemény, arról természetesen beszámolunk.

Balogh József