Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG sztárjára hajt a West Ham – sajtóhír

Az elmúlt években igencsak komoly igazolásokat végrehajtó West Ham United ezen a nyáron sem fog vélhetően tétlenül üldögélni. Ezt bizonyítja az egyik legfrissebb pletyka, mely szerint a londoni klub a PSG-től igazolna.

pastore

Hét év után elválhat Pastore és a PSG útja. (kép: goal.com)

A ParisUnited értesülési szerint a Manuel Pellegrini által vezetett „Kalapácsosok” Javier Pastore játékjogát szereznék meg a PSG-től. Az információk szerint a felek érdekei már közelítenek egymáshoz, s akár hamarosan nyélbe is üthetik az üzletet.

A 28 esztendős játékos jelenlegi klubja, a PSG az információk alapján pénzügyi megfontolásból értékesítené Pastoret, akiért nagyjából 20 millió euró körüli összeget kaphatnak majd. Az üzleten egyébiránt elég sokat bukna a francia klub, hiszen 2011 nyarán 42 millió euróért szerződtették a labdarúgó a Palermotól.

Hét éves párizsi időtöltése alatt Pastore 269 mérkőzésen lépett pályára minden sorozatot figyelembe véve. A kiváló technikai képességekkel megáldott játékos ezeken a találkozókon összesen 45 gólt és 62 gólpasszt szorgoskodott össze. Az argentin válogatottban 29 alkalommal szerepelt, a jelenleg zajló oroszországi világbajnokságra viszont nem került be a keretbe.