Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: tehetséges kapust venne a Real Madrid

A Marca értesülései szerint a Real Madridnál továbbra is folyamatban van a jövő építése. A lap állítása szerint a brazil Rodrygo után egy újabb ifjú tehetséggel erősítenének a „Királyiak”.

lunin001

A Marca arról ír, hogy az Európa-ligában menetelő ukran Zorja Luhanszk immár felnőtt válogatott kapusa, Andrij Lunin került a Bajnokok Ligája címvédő Real Madrid célkeresztjébe. Állítólag a spanyolok előrehaladott tárgyalást folytatnak a 19 esztendős portás klubjával, illetve magával a játékossal is, teljesen háttérbe szorítva a szintén érdeklődő Livepoolt, Evertont, AS Romát és Real Sociedadot.

A hír szerint Lunin még a héten aláírhat a Realhoz, mintegy 8,5 millió euróért. Sőt, a Zorja még további négy milliót is kaphat, ha bizonyos feltételek teljesülnek a jövőben. A pletyka szerint Lunin az El-ben keltette fel a spanyolok figyelmét, ám egyelőre maximum harmadik számú kapusként, vagy a Castillánál számítanának rá.

A Marca szerint Lunin helyzetét nem befolyásolná, hogy a Real jelenleg a Roma sztár kapuvédőjére, Alissonra is hajt, akinek most még Navas-szal kellene megharcolni a kezdőcsapatba kerülésért, miközben az ukrán „csak” a jövő embere lesz. Feltéve ha sikerül leigazolniuk…