Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sevillában kijelentették: Banega nem eladó!

Nem rég beszámoltunk arról, hogy Unai Emery szeretné az Arsenalhoz csábítani korábbi játékosát, az argentin válogatott Ever Banegát. Az angol sajtó úgy tudja, kissé megakadtak a tárgyalások.

Kép: The Sun

Nagyon úgy néz ki, hogy Banega mégsem lesz az Arsenal futballistája – legalábbis nem most. Az Independent ugyanis úgy értesült, a Sevilla mindent megtesz majd, hogy magához láncolja egyik legértékesebb emberét.

Banega állítólag nyitott lenne egy esetleges váltásra, mindenféle rejtélyes változásokról lehet ugyanis hallani a háttérben Sevillában, ami nem tetszik az argentinnak. Az ára sem túl magas, mindössze 20 millió euró, így igazából adja is magát a dolog, hogy lecsapjon rá a londoni klub.

Egy magas rangú tisztviselő azonban a Sevilla oldaláról úgy nyilatkozott az Independentnek, hogy Banega semmiképp sem eladó. A világbajnokság után ülnek majd le egyeztetni a játékossal és meg akarják győzni őt, hogy ez a projekt a legjobb számára, ahol a leginkább tudná majd kamatoztatni a képességeit. Ráadásul a Sevillánál úgy gondolják, hogy az Arsenalnak bizonyára vannak nagyobb kaliberű jelöltjei is ugyanerre a posztra.

Banega nagyon kötődik Sevillához, lényegében élete legjobb időszakát ennél a klubnál futotta, ám komoly hátrány lehet számára, hogy jövőre nem indulhatnak majd a BL-ben, csak az El-ben. Illetve az is jó kérdés még, hogy az Arsenal mennyire fogja majd strapálni magát egy 29 éves középpályás megszerzéséért.