Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az amatőr klub ajánlatán röhög egész Franciaország!

A francia bajnok Paris Saint-Germain csapata a továbbiakban sem tart igényt a több, mint egy éven keresztül jegelt Hatem Ben Arfa szolgálataira, így a francia támadó szabadon igazolhatóként kedvére válogathat kérői közül. Az ajánlatokat böngészve pedig ráakadt egy megkeresésre, amit nehéz lett volna figyelmen kívül hagyni…

Nyílt levélben tett ajánlatot a korábban a Newcastle-ben, és a Nice-ben brillírozó szélsőnek az alsóbb osztályban szereplő U.S Castétis-Gouze. Az amatőrcsapat nem szerénykedett: saját elmondásuk szerint “csillagászati”, havi bruttó 800 eurós fizetést tehetne zsebre (nagyjából az ezredét párizsi fizetésének), melyhez hozzáadódna a 20 eurós gólprémium, a pontos passzonként kifizetett 25 euró, illetve a kiprovokált piros lap esetén odaajánlott 30 euró. Ezek mellett egy fekhelyet is felajánlottak neki a klub székházában, illetve egy biciklit, ami ugyan biztonságosnak nem mondható, de legalább jól gyorsul hegynek lefelé.

A hírek szerint egyébként a Borussia Dortmund ajánlata is az asztalon hever, így a francia törpecsapat egyelőre nincs monopol helyzetben. Bár egy ilyen lehetőséget ki utasítana vissza?