Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: 50 milliót adnának a Chelsea brazil sztárjáért

Az állítólag pénzügyi problémák elé néző Chelsea együttesénél jelenállás szerint nem új játékosok igazolása, hanem a jelenlegi keret egyben tartása a legfontosabb feladat. Állítólag most éppen a londoniak vb résztvevő szélsőjéért, Willianért jelentkezett be egy nemzetközi rivális. 

Ez a nemzetközi rivális pedig nem más, mint az FC Barcelona együttese. A pletykák szerint a 29 esztendős brazil képviselői már nem az első érdeklődővel fognak leülni tárgyalni. A Daily Mail ugyanos arról ír, hogy Willian már korábban kinyilvánította távozási szándékát, és kedvező kimenetelű megbeszéléseket folytatott a Manchester Uniteddel.

A találgatások szerint a korábbi Sahtar-kedvenc egyelőre jobb esélyekkel kerülne be a „Vörös Ördögök” kezdőcsapatába (ahol két korábbi klubtársával, Juan Mataval és Nemanja Matic-csal labdázhatna), ugyanis az Old Traffordon Anthony Martial végleges elpasszolására készülnek.

Értesüléseink szerint a Chelsea akár már egészen jutányos áron, mindössze 50 millió euróért cserébe elengedné Williant, akit egyébként egészen 2020-ig köt szerződés a Stamford Bridge-re.