Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: már készítik a helyet a válogatott szélsőnek

Érdekes átigazolási ügyletre akadt az olasz Calciomercato weblap. A transzferekre szakosodott portál szerint az Internazionale ügyes módon készítette elő a terepet egy új sztár érkezéséhez.

A régi, BL-győztes fénye után vágyakozó Internazionale együttesénél nagyon ambiciózus keret összeállításán dolgoznak, és bizony csodák csodája, nem szégyenlősködnek fiatal olasz sztárokkal erősíteni sem.

A legfrissebb hírek szerint egyre biztosabb a régi kiszemelt, Matteo Politano leigazolása a Sassuolotól. A 23 esztendős szélső a Roma neveltje, ám a zöld-feketéknél lett válogatott játékos (eddig egyszer húzhatta magára a legendás azúr mezt). A remek képességű támadóért valószínűleg 30 millió euró környékén kell majd csengetnie a milánóiaknak, akik ráadásul az egyik féltett tehetségüket is átengedték a Sassunak.

A tegnapi napon lett ugyanis hivatalos, hogy Jens Odgaard 5 millióért elhagyta az Inter Primaverat, és csatlakozott a Sassuhoz. A dán tehetség ugyan hivatalosan középcsatár, de a feladata egyértelműen az lesz, hogy megfelelően pótolja a kék-feketékhez hamarosan aláíró Politanot.