Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Paulinho és Mina helye sem biztos, sőt!

A legfrissebb hírek szerint jelentős esély mutatkozik arra, hogy két játékosától is megváljon az FC Barcelona – az egyikük távozása szinte biztosra vehető.

Kép: AS.com

Javában zajlik már a világbajnokság, a Barcelona futballistái közül pedig többen is remek teljesítményt nyújtanak. No nem épp a gyorsan kieső Messire kell most gondolni, hanem sokkal inkább a brazil válogatottal már negyeddöntős Paulinhóra, vagy épp a Kolumbiával parádézó Yerry Minára.

Utóbbi a válogatottban rendszeresen jobban teljesít, mint a gránátvörös-kékeknél, ahol még a mai napig nem sikerült igazán beilleszkednie. A nemzeti csapatban azonban nagyon megy neki a játék és kamatoztatja nagy erősségét is, vagyis nagyon aktív a levegőben: két gólt is fejelt, ami nagyon fontos volt Pekerman együttese számára.

Habár a katalánoknak tetszik amit Mina művel, nem valószínű, hogy meggondolnák magukat vele kapcsolatban. A dél-amerikai védő várhatóan távozik majd ezen a nyáron, pedig még 2023-ig szól a szerződése, rögzített kivásárlási ára pedig 100 millió euró… Az viszont nem biztos, hogy végleg megválna tőle a csapat, lehet hogy csak kölcsön adják majd, vagy kialkudnak egy visszavásárlási opciót, nehogy baj legyen.

Paulinho esete viszont más. A brazil állítólag nem ragaszkodik minden áron a Barcelonához, ahogy a klub sem őhozzá. Ha megfelelő ajánlat érkezik, akkor a Mundo Deportivo szerint vélhetően megválnának tőle. Tehát ha valaki többet fizet érte, mint amennyiért tavaly nyáron vette a Barca, akkor nem gördítenek majd akadályt a távozása elé.