Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cristiano Ronaldo a Juventus-hoz igazolhat! – SAJTÓHÍR

A legfrissebb hírek szerint hamarosan Zinedine Zidane veheti át a Juventus vezetőedzői posztját a sikermágus, Massimo Allegritől. A francia szakember érkezése pedig akár Cristiano Ronaldot is a torinói sztárcsapathoz csábíthatja.

Második olvasatra már nem is tűnik olyan képtelenségnek, és valóban üdítően hathatna a nemzetközi futballéletre, ha Cristiano Ronaldo a Juventus-hoz igazolna. Ugyan a pletykának egyelőre nincs túl sok valóságalapja, e az olasz lapok már azt is megszellőztették, hogy a „Zebrák” már a tuti stratégiát is kidolgozták a portugál szupersztár megszerzéséhez.

Az információk szerint először is a CR7 által félistenként tisztelt Zidane-t ültetnék le a Juve kispadjára, és csak ezután ülnének le tárgyalni az ötszörös aranylabdással és a Real Madriddal.

Állítólag a Juventus négy szezonra igazolná le Ronaldot, évi 30 millió eurós fizetésért. Kérdéses azonban, hogy a Real Madrid mennyiért válna meg a világ egyik legjobbjától, miközben annak még egészen 2021 nyaráig érvényes szerződése van a Bernabéuban.

Ha ez az egész őrület tényleg megvalósul, akkor újra összeáll a sikerpáros, amely az elmúlt három szezonban három Bajnokok Ligája győzelmet söpört be többek között.