Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Koszovói válogatott játékost igazolt a Lazio – hivatalos

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő S.S. Lazio együttese a mai nap folyamán jelentette be immáron a negyedik igazolását. A fővárosi klub története első koszovói labdarúgóját szerződtette.

Hivatalos fórumain adta keresztül a hírt ma délután a Lazio, hogy a Salzburgtól megszerezték a 25 esztendős Valon Berisha játékjogát. A korábban a norvég nemzeti csapatban is szereplő, de ma már koszovói válogatott labdarúgóért 7,5 millió eurót fizetett az olasz klub, akivel egy öt esztendőre szóló kontraktust kötött.

A remek képességekkel megáldott támadó középpályás a norvég másodosztályból igazolt Ausztriába a Salzburghoz, ahol rengeteg sikerben volt része. A „Bikákkal” összesen ötször nyert osztrák bajnokságot, valamint négyszer az osztrák kupát is a magasba emelhette. A mögöttünk hagyott szezonban jelentős szerepet vállalt abban Berisha, hogy a csapat az Európa liga elődöntőjéig meneteljen. A Salzburg színeiben összesen 233 mérkőzésen léphetett pályára, melyeken 45-ször volt eredményes, de emellett 65 gólpasszt is kiosztott.