Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: 137 millióért érkezhet játékos a Serie A-ból – sajtóhír

Az olasz Corriere dello Sport értesülései szerint Florentino Pérez gigantikus ajánlatot készül tenni a Seri A-ban érdekelt Lazio vb-t megjárt játékosáért. A napilap információi szerint a spanyol klub vezetője egy  137 millió fontos ajánlattal készül bekopogtatni a római klub vezetőinél.

Olasz sajtóértesülések szerint a Real Madrid elnöke Florentino Pérez a Lazio szerb válogatott középpályását Szergej Milinkovics-Szavicsot szeretné leigazolni Cristiano Ronaldo távozását követően. A világbajnokságot megjárt szerb játékosért a királyi gárda elnöke egy 137 millió fontos ajánlatot készül tenni.

A 23 esztendős szerb válogatott a Vojvodina együttesében kezdte meg profi pályafutását, majd a belga Genk együtteséhez került. Milinkovics-Szavics 2015-ben került a római együtteshez, ahol a három eltöltött idénye során 122 mérkőzésen 25 gólt szerzett. A legutóbbi idény során a Lazio együttesével Olasz Szuperkupát nyert.

A 23 esztendős tehetséges futballista a szerb utánpótlás válogatottaknak is fontos tagja volt, hiszen 2013-ban U19-es Európa-bajnokságot valamint 2015-ben U20-as világbajnokságot nyert Szerbia korosztályos válogatottjaival. Idén pedig az oroszországi világbajnokságon a szerb válogatottal szerepelt.

Kép forrása: skysports.it