Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! A fél világ akarta, végül a Fulham játékosa lett…

Kis híján aláírt Barcelonába, érdeklődött utána a Liverpool és a Manchester United, valamint a Manchester City majdnem ajánlatot tett érte. Londonból az Arsenal és a Chelsea is vitte volna, miközben az AC Milan első számú kiszemeltjeként tartották számon. Minderről a nemzetközi sportsajtóban olvashattunk az elmúlt hónapokban. Csütörtökön a Premier League újonca a Fulham feltette az i-re a pontot, avagy bejelentették Jean Michael Seri leigazolását…

Igazi BRÉKING hírként indult útjára a Premier League-be visszajutó Fulham bejelentése, avagy elsőre többen azt hitték, hogy csak valaki trollkodik, de rá kellett jönni, hogy nem, a Nice és a Fulham tényleg megegyezett, és Jean Michael Seri is rábólintott az üzletre. A londoni klub 30 millió eurót fizet a 26 esztendős elefántcsontparti irányítóért, aki 4 évre írt alá, ezt most már mondhatjuk múltidőben.

További hír, hogy nem csak Seri igazolt a Nice csapatától a Fulham együtteséhez, a 28 éves belső védő Maxime Le Marchand is érkezik. Esetében egyelőre nem ismertek a részletek.