Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: ekkor mutatkozik be Ronaldo

Az olasz sajtónak önmagához képest meglehetősen sokára tartott kiderítenie, hogy milyen esemény naptár vár Cristiano Ronaldora és a Juventusra a hónap további részében. Azonban most már szinte biztosan kijelenthetőek a részletek.

Cristiano Ronaldo Torinóba szerződése immár teljesen biztos, és állítólag a Juventus számlája sem lesz sokáig mínuszban. A Sportmediasettől származó információ szerint hétfőn máris megkezdheti olaszországi életét a portugál csillag.

Állítólag lázas hétvégi előkészületeket követően, a világbajnoki döntő másnapján mutatják be a Juve szurkolóinak hivatalos keretek között Cristiano Ronaldot. Itt a szokásos dekázgatás, Juventus mezben pózolgatás és protokolláris hűségeskü után az ötszörös aranylabdás újra nyaralni megy. A bő két hetes pihenőt követően pedig július 30-án kell csatlakoznia új klubjához a Real Madridot elhagyó támadónak. A Juve ekkor éppen az USA-ban fog túrázni az ICC keretei között, és augusztus negyedikén hogyhogy nem éppen Juventus – Real Madrid szuperderbire fog sor kerülni.

Bajnokok Nemzetközi Kupája

07.26. 01:00 Juventus – Bayer München
07.28. 19:00 Benfica – Juventus
08.05. 00:00 Real Madrid – Juventus