Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nagyon megható üzenettel búcsúzott Marcelo Cristiano Ronaldótól

Cristiano Ronaldo távozása csapattársait is sokkolta a Real Madridnál, és már szinte mindenki elköszönt tőle közösségi oldalán egy üzenettel. Marcelo eddig elmaradt ezzel, ám most bepótolta. 

 

Marcelo és Ronaldo láthatóan is nagyon jó barátok voltak a Real Madridban, ezért a brazil védő egy hosszabb, nagyon megható búcsúposztot osztott meg hivatalos közösségi oldalain.

“Ki gondolta volna Cris!

Itt az ideje a búcsúnak…pedig megesküdtem volna, hogy soha nem fog eljönni ez a nap. Azonban semmi sem tart örökké, és remélem, hogy nagyon boldog leszel az új utad során. Majdnem 10 évig játszottam melletted,  tíz év öröm, jó futball, győzelmek, vereségek és csodálatos pillanatok! Nagyon sokat tanultam tőled, az elszántságod pedig a legbizarrabb dolog volt, amit valaha is láttam. A legjobbakat kívánom neked és a csodálatos családodnak!

Hiányozni fognak a meccs előtti beszélgetéseink, amikor eltaláltad az eredményeket, vagy amikor a döntők előtt megnyugtattál minket, és a fiatalokat feléjük sugárzott szereteteddel.

Büszke vagyok arra, hogy veled játszhattam, de nem azért, mert TE VAGY A VILÁG LEGJOBB JÁTÉKOSA, hanem azért, amilyen ember vagy!

Ha majd egyszer befejezem a játékot, a bárban egy sör mellett sztorikat fogok mesélni rólad a közös fotóinkat mutogatva.

Újra együtt leszünk!”

Quem diria hein Cris!!! É mano chegou a hora de dizer até logo… Te juro q nao imaginava que esse dia chegaria! Mas nada nessa vida é pra sempre, espero q vc seja muito feliz na sua nova caminhada. Foram quase 10 anos do teu lado, 10 anos de alegria, bom futebol, vitorias, derrotas e momentos maravilhosos! Aprendi muito com vc, sua dedicação é a coisa mais bizarra q eu vi em um atleta. Tudo de bom pra vc e sua linda familia! Vou sentir saudades das nossas resenhas antes dos jogos quando vc acertava o resultados e antes das finais nos tranquilizava com tua experiência e o carinho com os mais jovens! Tenho orgulho de ter jogado contigo nao por que VOCE SEJA O MAIOR JOGADOR DA P#RR% TODA e sim pela pessoa q você é!!! quando eu parar de jogar vou sentar no bar tomar uma cerveja e vou contar vaaarias historias e mostrar todas as nossas fotos 😂 Ja ja tamo junto de novo 😉❤ #M12 🙌🏾

Marcelo Vieira Jr. (@marcelotwelve) által megosztott bejegyzés,