Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb 2018: Lovren lenne a világ legjobb védője?

A horvát válogatott játékosaival, így Dejan Lovrennel is érthető módon madarat lehetett fogatni az Anglia elleni győztesen megvívott világbajnoki elődöntőt követően.

(Kép: as.com)

“Nehéz első félidőnk volt, nem úgy alakultak a dolgok, ahogy azt terveztük, hiszen nem mi irányítottunk. Angliának megvoltak a lehetőségei, de mivel nem éltek velük, a szünet után egyenlíteni tudtunk, és onnantól átvettük az irányítást. A hosszabbításban pedig megmutattuk, hogy a fáradtság ellenére mire vagyunk képsek. Olyasvalamit értünk el, amit az emberek nem felejtenek majd el. Mindenki sír, mindenki boldog, történelmi pillanat! Horvátország sosem feledi majd ezt a világbajnokságot!” – Lelkendezett az angolok elleni továbbjutás után a Liverpool hátvédje.

“Tudom, hogy az emberek azt mondják, hogy bonyolult szezonom volt, de én ezzel nem értek egyet. Ott voltam a Bajnokok Ligája döntőjében a Liverpoollal, és most a világbajnokság fináléjára készülök. Talán itt az ideje, hogy az emberek felismerjék azt is, hogy egyike vagyok a világ legjobb hátvédjeinek, és ne csak szóbeszéd tárgya legye!” – Foyltatta Lovren a BeIN Sports-nak adott nyialtkozatát.

A horvát bekk szerint egyébként nem csak ő érdemelné meg, hogy más szemszögből ítéljék meg. “Modric nem csak a világ egyik legjobb játékosa, ő a világ legjobb középpályása! Ha megnyeri a világbajnokságot, meg kell hogy kapja az Aranylabdát!” – Jelentette még ki a 29 esztendős játékos.