Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nagytakarítás Liverpoolban: a csatár Valenciába kerülhet

Belehúzott az átigazolások terén Jürgen Klopp, ám az nem jó, ha egy klub egyfolytában csak költ – kellenek bevételek is. A hírek szerint most megszabadulnának néhány játékosuktól.

Kép: The 42

A Liverpool Echo arról ír, hogy a Vörösök szeretnék fedezni a kiadásaiknak egy részét és eladnák pár “felesleges” játékosukat. Az első közülük az a Divock Origi lehet, aki egy ideje már adós a jó teljesítménnyel, így nem tudott annyira a csapata hasznára lenni. A fiatal belga csatár iránt ennek ellenére van érdeklődés, várhatóan 30 millió euróért szerezheti majd meg őt a Valencia.

Ez azonban még nem minden. Mivel a Liverpool 100 milliót szeretne kasszírozni a peremre szorult játékosain, sokan mások is eladóak még. Danny Ings, Marko Grujic, Sheyi Ojo, Lazar Markovic, Simon Mignolet és Pedro Chirivella is vihető. Habár Klopp szíve szerint megtartaná Ingset, a csatár nagyjából 20 millió fontért kerülhet majd egy másik Premier League-es csapathoz; Grujicot a Lazio vinné (már ha lesz rá elég pénzük); Markovic iránt pedig Spanyolországból mutatkozik érdeklődés (Leganes, Getafe).