Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Videó: elképesztő Kleinheisler dupla a BL-ben!

Kedd délután egy magyaros derbivel elrajtoltak a Bajnokok Ligája  második selejtezőkörének odavágói, avagy Kleinheisler László csapata az Astana fogadta a Korcsmár Zsoltot foglalkoztató dán Midtjylland legjobbjait. A mérkőzés a magyar válogatott középpályás góljai révén marad emlékezetes.


FSAstana (kazah) – Midtjylland (dán) 2:1
G: Kleinheisler (31., 90+4.), ill. Wikheim (51.)

Közel 30 ezer szurkoló várta a csapatokat az Astana Arénában, a hangulat és az atmoszféra az összefoglalóból is jól kiszűrődik. Kleinheisler László a kezdőben, Korcsmár Zsolt viszont csak a kispadon kapott helyet. A magyar középpályás egy ideje a jó játékkal nem, de a gólokkal adós, hát most ez a gát is átszakadt. Előbb félóra elteltével a félpályáról megindulva lőtt egy távoli laposat a hálóba, majd 1:1-es állásnál a ráadás utolsó pillanataiban egy nem éppen hétköznapi kapufás bombagóllal üzent Marco Rossinak a válogatott meghívót illetően. A mérkőzés 77. percében Korcsmár is pályára lépett, csapatán azonban nem tudott segíteni.

A mai játéknapon még Lang Ádám (CFR Cluj) és Nagy Dominik (Legia Warszawa) csapatáért is szoríthatunk. Játéknap összegző késő este a FociClub.hu-n!