Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Monaco: az Eb-győztes Moutinho lelépett, máris megvan az utód! – HIVATALOS

Ahogy azt már a napokban jeleztük, a portugál válogatottal két esztendővel ezelőtt Európa-bajnoki címet nyerő Joao Moutinho elhagyta eddigi csapatát, az AS Monacot. A luzitán játékos a Wolverhamptonhoz szerződött.

Az elmúlt tizenöt évben a Wolves folyamatosan ingázik a Premier League és a Championship között, ám idén nagyon ambiciózus tervekkel vág neki a szezonnak. A „Farkasok” keretét rengeteg légiós, főleg portugálok teszik ki, akiknek díszes kompániájához csatlakozott hivatalosan is a tegnapi nappal Joao Moutinho. A 31 éves szűrő középpályás a tegnapi napon írt alá a Wanderers-hez, szerencséjére a Monaco nem sokáig hezitált az eladásán. Sőt, a „Hercegségbeliek” nagyon gálánsan, jócskán áron adták el Moutinhot, mindössze 5,6 millió euróért.

A 113-szoros válogatott portugálért kapott pénzt azonban gyorsan vissza is forgatta az átigazolási piacba a Monaco. Ugyanis gyorsan megvették Moutinho utódját, a szintén védekező középpályás Jean-Eudes Aholout. A kétszeres elefántcsontparti válogatott játékos a Racing Strasbourgtól érkezett 14 millió euróért, ugyancsak tegnap. A 25 éves tehetség öt szezonra szóló szerződést írt alá a Monacoval.