Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Yerry Mináért egyre több klub harcban

Ahogy arról már korábban mi is beszámoltunk Yerry Mina a Barcelona és a kolumbiai válogatott hátvédje az Everton egyik kiszemeltje a nyári átigazolási szezon folyamán. Ám nem lesz egyszerű dolga a liverpooli kékeknek, ugyanis több csapatnak “fáj rá a foga.” 

A vb egyik legjobbja jelenleg még a szabadságát tölti, ám könnyen lehet, hogy már csak összepakolni tér vissza Barcelonába, ugyanis a hírek szerint az Everton egyre közelebb áll a megszerzéséhez.

Azonban nem lesz egyszerű dolga Marco Silva csapatának, ha véglegesíteni szeretnék a transzfert ugyanis egyes hírek szerint a Lyon és az egyre erősödő újra PL-es Wolverhampton is “megérkezett” a 23 éves válogatott bekkért.

A francia csapat abban reménykedik, hogy a jövő évi BL szereplésük miatt ők jöhetnek ki győztesen a “versenyből”, a két PL-es alakulattal szemben..

Egy biztos, Mina értesülések szerint a rendszeres játéklehetőség reményében kész távozni a Barcelonától, nagy kérdés, hogy a katalánok egy ilyen meggyőző vb szereplés után, milyen mértékben számítanak rá.