Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Íme a Real Madrid teljes felkészülési menetrendje

A La Liga 2018/19-es idényének sorsolása már lezajlott, ám a rajt előtt az előszezonban a csapatok több felkészülési mérkőzést is játszanak. Ezt teszi majd a Real Madrid is, ami az ICC azaz az International Champions Cup nevű sorozatban fog szerepelni az USA-ban.

Forrás: realmadrid.com

A Barcelona előszezonbeli mérkőzéseiről már beszámoltunk, ám a Real Madrid is több felkészülési mérkőzést fog játszani az Egyesült Államokban a már jelenleg is zajló International Champions Cup keretein belül, ami után lesz egy tétmeccsük is.

A királyi gárda július 17-én kezdte meg az edzéseket immáron Julen Lopeteguival, hogy az utazó játékosok formába lendüljenek a mérkőzésekre. Arról még nincs hír, hogy pontosan kikkel utaznak az Egyesült Államokba, ahogy arról sem, hogy ki mikor csatlakozik a kerethez, mivel többen még a szabadságukat töltik a világbajnokság miatt.

A felkészülési mérkőzések után a Real Madridnak, mint BL-győztesnek, az Európai Szuperkupán is jelenése lesz, ahol az Európa-liga győztesével, az Atletico Madriddal találkoznak. Itt már tétmeccsről van szó, ahol a királyi gárda jelenleg a címvédő.

A Real Madrid felkészülési menetrendje:

1. Augusztus 1. Real Madrid – Manchester United (ICC) – Hard Rock Stadion, Miami, Florida (02:00)
2. Augusztus 4. Real Madrid – Juventus (ICC)- FedExField, Landover, Maryland (00:00)
3. Augusztus 8. Real Madrid – Juventus (ICC)- MetLife Stadion, East Rutherford, New Jersey (02:00)
4. Augusztus 15. Real Madrid – Atletico Madrid (Európai Szuperkupa)- Lillekula Stadion, Tallinn (22:00)