Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb kapus jelölt a Chelseanél

Thibaut Courtois kérdése továbbra sem tisztázódott a Chelseanél, ám a hírek szerint ez addig nem is fog még a klasszis kapus helyettesét meg nem találják a londoniak. Itt egy újabb név a jelöltek listájára. 

Ahogy arról korábban már mi is beszámoltunk a Chelsea igazolt kapust(?), Robert Green személyében, ám az az évtized meglepetése lenne, ha ő lenne a belga klasszis hálóőr helyettese, így a kérdés és a pozíció továbbra is nyitott.

Korábbi jelöltek listája pedig újabb névvel bővült. Ennek értelmében a potenciális jelöltek, azaz, Kasper Schmeichel, Jack Butland és Petr Cech mellé fel lehet írni az Everton és az angol válogatott kapusát Jordan Pickfordot is.

A 24 éves válogatott “portás” a vb alatt megmutatta, hogy lehet rá számítani, kiélezett szituációkban(is).

Nagy kérdés, hogy az Everton csapata mennyire “befogadó” ez ügyben. Ugyanis Pickfordot tavaly nyáron igazolták 30 millió fontért a Sunderlandtől és a szerződése egészen 2022-ig tart a liverpooli kékekkel. Tehát minden van rajtuk, csak nyomás nincs, az eladását illetően. Ráadásul az ára a kontinenstornán csak felfele “kúszott”, azt nem is említve, hogy  “hazai”. Ezekért a játékosokért pedig mélyen “zsebbe” kell nyúlnia az esetek nagy többségében.

Maurizio Sarrinak és a stábnak tehát nagyon át kell gondolni ezt a váltás, ám a Courtoisból kapott pénzt erre szinte teljes mértékben vissza lehet forgatni és meglepő lenne, ha a belga összege nem fedezné maximálisan a jelölteket.