Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb-t megjárt argentin válogatottat igazolhat a PL újonca – sajtóhír

Az angol Premier League újonca a Wolverhamtpon Wanderers további erősítheti keretét. Ezúttal vb-t megjárt argentin válogatott védővel erősítheti meg keretét az újonc.

A Premier League újonca a Wolves a legfrissebb információk szerint a Manchester United argentin válogatott védőjével Marco Rojo-val erősítheti meg hátsó alakzatát. Sajtóhírek szerint José Mourinho nem ragaszkodik az argentin védőhöz és az olasz Matteo Darmian távozása is boritékolható a vörös ördögöktől. A Wolves vezetősége 25 millió fontért igazolhatja le a United védőjét.

Rojo 2014-ben lett a Manchester United játékosa, a portugál Sporting CP együttéstől érkezett az Old Traffordra 20 millió euró ellenében. Az 28 esztendős argentin válogatott védő a vörös ördögöknél töltött négy szezonja során 107 mérkőzésen lépett pályára és két gólt szerzett. A védő korábban az Estudiantes, a Szpartak Moszkva és Sporting CP együttesében futballozott.

A United  védőjének szerződése 2021-ig köti a manchesteri klubhoz és a mértékadó transfermarkt portál 18 millió euróra taksálja piaci értékét.

A Wolves eddig remekül igazolt a nyári transzferpiacon, miután megszerzeték Rui Patríciót, Joao Moutinhót valamint Diogo Jota, Benik Afobe, Willy Boly is a PL újoncánál folytatja az új idényben.

További legfrissebb átigazolási híreinket itt olvashatják.